Online-training ‘Help! Mijn kind is hoogbegaafd’

De ‘online-training’ bestaat uit:

  • Ebook 1 ‘Anders en toch gelukkig’ over de steunende rol van ouders
  • Ebook 2 ‘Nooit meer machtsstrijd’ over de sturende rol van ouders
  • Ebook 3 ‘Kind in z’n kracht’ over de inspirerende en motiverende rol van ouders
  • Stappenplan met lees-, reflectie- en oefenopdrachten

De ebooks bieden informatie over het opvoeden van hoogbegaafde kinderen. In het stappenplan wordt deze informatie geïntegreerd tot een lijst van actiepunten die zicht geeft op de stappen die je kunt nemen om jouw hoogbegaafde kind weer op de rails te krijgen of te houden.

Ik heb er voor gekozen om het geheel van aandachtspunten in één keer in de vorm van een stappenplan ter beschikking te stellen in plaats van bijvoorbeeld wekelijks een opdracht te sturen. De reden hiervoor is dat je zo het geheel kunt overzien en zelf kunt kiezen waar de prioriteit ligt in jullie specifieke situatie.

 

Wil je weten wat jij als ouder kunt doen om jouw hoogbegaafde kind goed te begeleiden? Doe de online-training. Direct te downloaden na betaling van €87,-  Gratis voor cursisten van de live-training.

 


betaalmogelijkheden

 

Heb je één van de ebooks al eerder aangeschaft? Login en krijg een kortingscode!
Heb je de online-training al eerder aangeschaft of ben je een cursist ga dan naar de toegangspagina om in te loggen en te downloaden. Als je ten onrechte geen inloggegevens hebt ontvangen neem dan s.v.p. contact op via vanderzee@buromare.nl

Wil je meer?

Live-training
De toegevoegde waarde van de live-training is om te ervaren, te oefenen, feedback te krijgen, inspiratie op te doen en uit te wisselen met andere ouders van hoogbegaafde kinderen die vergelijkbare opvoeddilemma’s meemaken. Meer informatie over de live-training vind je op Trainingen “Help! Mijn kind is hoogbegaafd”. Cursisten van de ‘live-training’ ontvangen een persoonsgebonden inlogcode waarmee ze de online-training gratis kunnen downloaden.

Coaching
Zie je door de bomen het bos niet meer en wil je meer sturing bij jouw proces? Vraag een gratis kennismakingsgesprek aan om de mogelijkheden voor coaching te bespreken.